Вижте звездите, които останаха с половинките си, въпреки изневерите

20:20, 08 авг 19 / Любопитно 25 1974 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Непрекъснатия медиен натиск, напрежението, славата и светлината на прожекторите правят звездните бракове много по-уязвими от обикновените. Всички двойки се сблъскват с изпитания, но знаменитостите трябва да решават проблемите си пред обществото. Дори и когато става дума за изневяра. И когато новината за измамната половинка излезе наяве, е твърде лесно да забравите, че в центъра на медийната драма стои една обикновена двойка.

Не всички двойки оцеляват след изневяра, но някои звезди не искат да се откажат от партньорите си. След множество дела, изнудване, скандали, едва шепа звезди подновяват отношенията си след скандалните разкрития. Ще разгледаме някои от най-известните връзки, които са оцелели въпреки изневерите.

Бионсе и Джей Зи

Женят се през април 2008 г., но слуховете за изневяра не спират да преследват двойката. Няколко от песните на Бионсе разкриват вътрешните борби, които е преживяла по време на брака си. През 2017 г., Джей Зи беше напълно откровен по въпроса за изневерите. Каза, че ходи на терапия и благодарение на това е осъзнал дълбокия си емционален проблем, който произтича от възпитанието му. Този режим на самосъхранение го е накарал да изключи всичките си емцоии и да стане неспособен да се обвърже с жена. Всичко това довело до изневяра. През 2018 рапърът казва: „Имам красива, разбираща жена, която знаеше, че аз не съм това, което върша и която понесе цялата тежест на раменете си. Искам да съм емоционално стабилен и семейството ми да е заедно.“

Хилари и Бил Клинтън

По време на пресконференция на 26 януари 1998 г., Бил Клинтън произнася незабравимата фраза: „Не съм имал сексуални отношения с тази жена, госпожица Люински.“ Въпреки това, след като даде свидетелски показания пред съда на 17 август 1998 г., бившият президент съобщи: „Имах връзка с госпожица Люински, която не беше подходяща. Всъщност, беше грешно. Това беше критичен пропуск в преценката ми и личен провал от моя страна, за което съм напълно отговорен.“ Люински не е единствената жена, за която се твърди, че е имала афера с Бил Клинтън. През 1994 г. Пола Джонс обвинява Клинтън в сексуално насилие. Тя преживяла големи емоционални травми след като той се появил чисто гол пред нея в хотелска стая в Арканзас през 1991 г. Въпреки всичко, Хилари Клитън остава със съпруга си до неговото призоваване в съда през 1998 г. Тя продължава публично да защитава действията му и до днес.

Карди Би и Офсет

Бракът на Карди Би и Офсет се сблъсква многократно със слуховете за изневяра. През 2017, телефонът на рапъра е хакнат и кадри с него и друга жена в леглото изтекоха в интернет. Карди реагира в нейн стил: „Знам, че мога да имам всеки мъж, когото си поискам – баскетболист, футболист. Но искам да оправя бъркотията с моя си мъж и не трябва да обяснявам защо. Това, което е направил, не е правилно, но хората не знаят какви неща съм вършила аз, а аз не съм ангел.“ През 2018, певицата публикува видео, в което обяснява, че ще се раздели с Офсет. По-късно го изтрива. Въпреки това, през януари 2019, рапърът татуира името на жена си на врата си, а през февруари, Карди обясни, че са забавили нещата. „Отнема време. Имаме брак и дете.“

Вижте другите знаменитости ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама