Чарли Шийн няма да съди бившата си жена за попечителство над близнаците им

14:20, 10 авг 19 / Любопитно 25 1669 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Чарли Шийн е решил да не търси самостоятелно попечителство над близнаците си, докато майка им се лекува от наркозависимост.

Бившата съпруга на звездата Брук Мюлер, която е майка на 10-годишните Боб и Макс, неотдавна е попаднала в рехабилитационен център, в който се лекува от наркозависимост. В момента момчетата се намират при баба си и дядо си.

Източници, близки до 53-годишния Чарли, че той не желае да се бори с Брук за еднолично попечителство над синовете им в момента, тъй като се притеснява, че ще влоши ситуацията ѝ, съобщи „Контактмюзик”, цитиран от БГНЕС.

Чарли - който е трезвен от януари – сподели пред приятели, че понякога е „много ядосан на Брук.”

„Чарли е много разстроен от ситуацията. По принцип той чувства, че тя използва парите за издръжка на децата, които той плаща, за да се друса”, добави близък на актьора.

Съобщава се, че майката и доведеният брат на Брук се грижат за момчетата в дома ѝ в Бевърли Хилс, а Чарли настоява той и родителите му да бъдат повече време с тях, за да ги предпазят от зависимостта на майката.

Пред „Ню Йорк Таймс” Шийн сподели: „Между двете невероятни групи баби и дядовци на момчетата, ние продължаваме безпроблемно да се обичаме и да защитаваме Боб и Макс от грешките и грозното поведение, което майка им отказва да изостави веднъж завинаги“.

Новината, че Брук е потърсила лечение, идва след публикувани в интернет снимки, на които се вижда как пуши вещество, което изглежда като наркотика „кристал мет”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама