Къде няма да има вода в София

07:00, 12 авг 19 25 1354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 12 август 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Авицена“, кв. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Авицена“ от бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Цар Иван Асен II“; ул. „Модест Мусоргски“ от ул. „Николай Гогол“ до ул. „Светослав Тертер“; бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Николай Гогол“ до ул. „Николай Ракитин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Модест Мусоргски“ ъгъла с ул. „Авицена“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

На 12 август 2019 г. (понеделник), във връзка с демонтаж на пожарен хидрант на ул. „Илия Кушев“, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Илия Кушев“ от ул. „Чавдарица“ до ул. „Дебелец“; ул. „Вита“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Илия Кушев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Кушев“ ъгъла с ул. „Чавдарица“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама