Започва миенето на улици в няколко столични квартала

07:40, 12 авг 19 / Общество 25 690 Topnovini
1

От днес започва миене на основни улици и булеварди в няколко столични района. Става дума за „Красно село“, „Триадица“, „Възраждане“, „Оборище“ и „Средец“. Миенето ще приключи поетапно до 3 септември.

Движението ще се спира по график от 7,30 до 16,30 часа, ще се закриват временно участъци от синя и зелена зона за паркиране, а паяк ще мести коли в съседни преки, ако пречат на машините с вода. За новото местонахождение на автомобила може де се получи информация на тел 0700 13 233.

На 12 август ще започне миене в „Красно село“ от бул."Генерал М.Д.Скобелев" от бул. "Прага" до пл. "Руски паметник", ул. "Св.Иван Рилски" от бул ."Генерал М.Д.Скобелев" до бул. "Христо Ботев", ул."Люлин планина" от бул. "Генерал М.Д.Скобелев" до ул."20-ти Април", ул. "Лайош Кошут" от бул. "Генерал М.Д.Скобелев" до бул."Христо Ботев", ул."20-ти Април" от бул."Христо Ботев" до бул."Македония", ул."Ивайло" от бул."Христо Ботев" до бул."Македония", бул."Христо Ботев" от бул."Генерал М.Д.Скобелев" до бул."Македония", бул."Македония"- нечетни номера от пл."Руски паметник" до бул."Христо Ботев".

Подробна информация може да научите тук.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани