Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си

10:20, 12 авг 19 / Любопитно 25 1989 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Телевизионният готвач Джейми Оливър признава, че  отглеждането на деца е като битка, но обича да сплотява семейството си. Оливър отглежда със съпругата си Джоулс петте им деца - Попи на 17 г., Дейзи, на 16, Петал на 10, Бъди на 8 и Ривър на 3 години, съобщи БГНЕС.

Попитан дали му харесва да е родител, той отговори: ''Уммм. Да. Искам да кажа, това са „ин и янът” на удоволствието и болката, нали? И това е различна болка в различни етапи от нечий живот. Просто така се случва, че в този момент преживявам всеки етап от живота си. Имам тийнейджъри, имам осем- и десетгодишно деца и имам тригодишно дете. Така че все още имам дете в леглото си, което играе с дрънкалки наоколо като електрическа змиорка ... Но да ... не, вижте, обичам ги. Ние сме много сплотено семейство.'', сподели звездата.

44-годишният телевизионер заяви, че е дисциплиниращият в домакинството си и не му пука дали децата му го харесват, защото смята, че правилата са много важни.

Джейми Оливър обича да наблюдава как жена му остарява и казва, че сега е много по-влюбен в нея, отколкото на младини.

„Лично за мен е абсолютно удоволствие да гледам как жена ми остарява. А тя става на 45 през ноември ... Насладих се на житейското си пътуване с Джоулс, беше страхотно. Определено мисля, че сега съм по-влюбен в нея, отколкото бях тогава...”

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама