Ето как живее Малия Обама в Харвард

15:20, 13 авг 19 / Любопитно 25 892 Topnovini
1

Най-голямата дъщеря на Барак и Мишел Обама – Малия, е израснала пред очите на обществеността и не е изненада, че продължава да е в светлината на прожекторите и след като напуска Белия дом през 2017. Докато родителите ѝ се реинтегрират в обществото, Малия се опитва да избегне интереса около нея. След като се отдаде на едногодишна почивка след завършване на гимназията, тя влиза в Харвард.

Как се справя Малия в престижния университет от Бръшляновата лига, който е „произвел“ осем президенти на САЩ, включително баща ѝ? Изглежда, че доста се забавлява, защото експериментира с външния си вид и запознанствата си. Но каквото и да си говорим, в университета тя е най-голямата дъщеря на този, който в Америка е най-близо до кралска особа.

Нека да погледнем отблизо какъв е животът ѝ в Харвард.

Баща ѝ е помогнал да се премести

Всеки родител трябва да се изправи пред деня, в който изпраща детето си в университет. Този ден може да е доста травматичен. Барак споделя, че се е почувствал горд от това, че не се е разплакал тогава. „Охранителите се правеха, че не ме чуват и виждат докато подсмърчам и си духам носа. Беше тежко. Мишел се беше снабдила с онези жълти ръкавици и чистеше банята. Наташа помагаше в разопаковането и оправянето на леглото. А аз бях безполезен.“, твърди тогава развълнуваният баща, макар и доскорощен президент на САЩ.

Показа на какво е способна в клип с инди рок музика

Камерите не са ѝ чужди, но тя за първи път се появява в клип. Малия прави първото си появяване в клипа на New Dakotas „Walking On Air“. Въпреки че привлече вниманието към бандата, групата бързо свали оригиналния си видеоклип и сложи вайръл весрията на Малия вместо него.

Част е от исторически клас на Харвард

Твърди се, че взима участие в новаторски клас в Харвард, където мнозинството от студентите не са бели. Класът се състои от 50.8% малцинства, включително афроамериканци, азиатци, латиноамериканци или жители на тихоокеанските острови.

Научете повече за Малия Обама тук!

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани