Къде няма да има вода в София

07:10, 15 авг 19 / Общество 25 1094 Topnovini
1

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на ново водопроводно отклонение на ул. „Константин Стоилов“ №51, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Панагюрище“ от ул. „Дунав“ до ул. „Константин Стоилов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Панагюрище, №36.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на  кв. „Подуяне, ул. „Живко Николов“  № 13, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска воа”, живеещи в района на: ул. „Живко Николов" от ул. „Кобилино бранище" до ул. „Марагидик". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марагидик“, ъгъла с ул. „Живко Николов“.

Във връзка с изпълнение на реконструкция на уличен водопровод кв. „Челопечене“ по ул. „Ангел Маджаров“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:кв. „ Челопечене“.  При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площада на кв. „Челопечене“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на адрес кв. „Орландовци“, ул. „Първа българска армия“  №103, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Първа българска армия“ от ул. „Знаме на труда" до ул. „Мара Бунева". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия“ № 103

 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 153 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.