Spice Music Festival ще има второ издание

17:40, 14 авг 19 25 2181 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първото издание на Spice Music Festival премина при огромен успех – над 8 000 феновете на музиката от 90-те пяха и танцуваха два дни на Пристанище Бургас. 

След грандиозния успех на фестивала, организаторите и община Бургас са категорични, че второ издание на фестивала ще има, съобщава БГНЕС.

Все още не са ясни точните дати и изпълнителите, но еуфорията на феновете от първото издание принуди организаторите да започнат подготовката на второто издание на фестивала.

Затова от днес, четири дни след края на първия Spice Music Festival, организаторите пуснаха ограничено количество промоционални билети за фестивала през 2020 г. Билетите са 1 000 на брой и могат да бъдат закупени онлайн.

След като датите и изпълнителите вече са окончателно ясни, всеки от закупилите промоционални билети, ще има възможност в рамките на 10 дни да върне билета си, ако прецени, че няма да може да присъства.

Кметът на Бургас направи кметски сандвич по време на музикалния фестивал в града

„Сигурни сме, че интересът към тази ексклузивна възможност ще е голям, тъй като феновете на Spice Music Festival успяха да оценят не само хитовете на 90-те, но и неповторимата фестивална атмосфера, която създадохме!“ – категоричен е организаторът на събитието Николай Тодоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама