Рецидивист от Драгоман е задържан за 72 часа за хулиганство

16:38, 14 авг 19 25 2071 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Криминално проявен и осъждан мъж е бил задържан от служители на РУ- Сливница снощи за извършени от него груби хулигански прояви.

Около 18.00 часа в полицията е постъпил сигнал за мъж в нетрезво състояние, който е провокирал скандал с персонала и клиентите на кафе-павилион на ул. "Александър Стамболийски" в Драгоман.

Изпратените на място служители на реда установили извършителя, връчили му предупредителен протокол, след което той се отправил към дома си. Два часа по-късно полицейските служители отново били потърсени за съдействие в същото заведение.

Оказало се, че все още под въздействие на консумирания алкохол, 47-годишният драгоманец се е върнал и буйства- псувал, обиждал и заплашвал персонала и клиентите, умишлено преобърнал масите и столовете, опитал даже да събори металната конструкция на павилиона, съобщиха от МВР.

Заради извършените от него хулигански действия, грубо нарушаващи обществения ред, криминално проявеният и осъждан мъж е задържан веднага за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство. След доклад на събраните доказателства в районната прокуратура му е повдигнато обвинение и мярката му за задържане е удължена до 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама