Кои са Топ 10 на мъжките и женски сексуални тайни?

21:20, 15 авг 19 / Любопитно 25 4534 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъжете и жените имат сексуални тайни от своите половинки. Какви са те разкрива проучване, направено във Великобритания.

Допитването, обхванало 2000 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, показва, че жените (84 процента) най-често крият от партньорите си бройката на предишните си завоевания, като я занижават или избягват темата, съобщава БТА.

Най-голямата тайна на мъжете (91 процента) е, че фантазират за секс с други жени, като често това са бившите им партньорки.

Съвсем скоро секскукли-роботи ще станат неразпознаваеми от хората

Втората най-разпространена сексуална тайна на представителите и на двата пола е, че флиртуват с приятели/приятелки или колеги/колежки. Това признават както жените, така и мъжете.

В Топ 10 на женските сексуални тайни попадат още изневярата, фантазиите за секс с друг мъж или бивш партньор, самозадоволяването, шпионирането на бивш парнтньор в социалните медии, гледането на порно, фалшивите обяснения в любов и нехаресването на настоящия партньор от приятелите.

Какви са сексуалните практики на футболните запалянковци?

Топ 10 на мъжките сексуални тайни включва още изневярата, шпионирането на бивша партньорка в социалните медии, самозадоволяването, нехаресването на настоящата партньорка от приятелите, фалшивите обяснения в любов, задяването с други представители на силния пол и фантазирането за тройка с настоящата партньорка и друга жена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама