Американско семейство откри жива жаба в биосалата

11:29, 19 авг 19 / Любопитно 25 1947 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Семейство от американския щат Уисконсин имаше неочакван гост по време на вечеря. След закупуването на здравословна органична храна в местен магазин, се оказва, че жива жаба се е скрила в кутията със салата. Шокираното семейство моментално представи „органичния“ си посетител в социалните медии.

Кадри в интернет показват смаяните членове на семейството, които крещят на салатата: "OMG, буквално е жива".

Семейството е планирало да върне новия си зелен приятел в магазина, но междувременно жабата избягала. Служителите от местните магазини са прегледали само видеото и кутията за салата.

В крайна сметка семейството е получило обратно сумата за покупката на био храна от магазина, а компанията-майка се извини в изявление.

"Тези ситуации се случват от време на време, при събиране на биологични продукти. Сертифицираните биологични артикули трябва да са без синтетични добавки и определени пестициди. Макар и рядко, от време на време виждаме насекоми и други малки животни, такива като жабите да се озовават при опаковане с пресни продукти.”, се казва в изявлението, предава БГНЕС.

Член на семейството публикува в местните медии, че ще преразгледа своята „робска преданост” към движението за „органична“ култура на хранене.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама