Ранени при стрелба по време на снимки на видеоклип на френския рапър Буба

12:27, 21 авг 19 / Свят 25 2238 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няколко души бяха ранени, след като група нападатели, въоръжени с огнестрелно оръжие и бейзболни бухалки, щурмуваха снимачната площадка на музикален видеоклип на противоречивия френски рапър Буба.

Звездата не е била на снимачната площадка по това време.

Около 15 души са били замесени в нападението, което се случило малко преди полунощ в североизточното предградие на Париж Олне-су-Буа, предаде БГНЕС. Един от ранените е получил рана от куршум в бедрото, но нараняването не е животозастрашаващо. 

42-годишният музикант, който е една от най-големите рап звезди във Франция, миналата година стана действащо лице във вражда с колегата си рапъра Каарис, която стигна до насилие на парижко летище. В резултат и двамата прекараха в затвора по един месец.

Сбиването на летището „Орли“ избухна, когато рапърите се канели да отлетят за Барселона за концерт. То принуди официалните лица да затворят временно част от терминала, забавяйки полетите.

Месец престой зад решетките и тежки глоби постигнаха малко за охлаждане на неприязънта между двамата, но те обещаха да уредят различията си в двубой за клетка за 2 милиона евро в Швейцария през ноември.

Но миналата седмица швейцарските власти отмениха двубоя, като заявиха, че са били подведени относно естеството на събитието, преди което двамата рапъри продължават да си разменят заплахи.

Роденият на Кот д'Ивоар Каарис на 39 г. беше обещал, че ще пие кръвта на своя съперник, на което Буба отговори. "Ще те пребия до смърт, кучи сине."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама