Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не е изпълнено

19:40, 23 авг 19 / Любопитно 25 2564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не било изпълнено след смъртта му, твърди бившият му мениджър Реймон Бейн, съобщи „Индипендънт”, цитиран от bTV.

Според Бейн Джексън е написал завещание през 2006 г., което означава, че то анулира това от 2002 г.

„В това завещание той подробно описа как трябва да се запази и поддържа неговото наследство. Майкъл го написа пред нотариус и мен”, коментира мениджърът.

По думите й обаче тя не знае къде се намира въпросното тайно завещание и се надява то да се появи.

 „Всеки, който е познавал Майкъл знае колко методичен, сериозен и точен беше той. Надявам завещанието му от 2006 г. да бъде открито и изпълнено”, допълва тя.

Бившият мениджър обясни, че до момента няма нито едно дарение направено в името на Майкъл Джексън – нещо, което той много би желал.

След смъртта на певеца през 2009 г. властта върху неговото състояние беше дадена на двама души, записани в завещанието от 2002 г. Отношенията между тях и семейството на Джексън са обтегнати и се водят дела.

Пълномощниците на Джексън коментираха пред “Индипендънт”, че “Реймон Бейн няма право да действа от името на Майкъл Джексън, нито да използва неговото наследство за каквито и да било дарителски кампании или реклама”.

Така и не става ясно къде се намира тайното завещание на поп иконата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама