Снимки на уикенда 24 и 25 август 2019

13:30, 25 авг 19 / Денят в снимки 25 3780 Topnovini
Тържественото отбелязване на 142 години от Шипченска епопея
1
2
Патрул на жандармерията минава край сърфистка във френския град Биариц, където се провежда срещата на Г-7, докато тече пиковия летен сезон.
3
Мъж приготвя на грил крокодилско месо на популярната улица Као Сан в Банкок, Тайланд.
4
Stationpleinstalling - най-големият паркинк за велисопеди в света. Намира се в Утрехт, Холандия. Тук могат да бъдат оставени 12 500 колелета.
5
Яхтата "Черна перла" на руския бизнесмен Олег Бурлаков на пристан в Санкт Петербург, Русия. Счита се, че това е една от най-големите яхти в света.
6
Стадо зубри, охлаждащи се в езеро в унгарските степи.
7
Въртящи се дервиши по централната улица в Истанбул Истиклял.  Това е древен ритуал, който комбинира музика и поезия на "Мевляна" Джалал ад-Дин Мухаммад Ал-Руми - представител на суфизма, митична форма на исляма, която проповядва толерантност и любов.
8
Младежи от Судан минават край графити в Хартум, нарисувани веднага след номинацията на новия премиер. Улиците бяха почистени от всички графити по заповед на властите, но младежите отново излязоха, за да възстановят спомените от бунтовете, в които са участвали.
9
Сърфист на Бонди Бийч, Сидни, Австралия.
10
Жена пресича стъклен мост на покрива на 26-етажният нов луксозен хотел "Риу", разположен в легендарната сграда Еспаня в Мадрид, Испания.
11
Магазин на кубинския моден бранд "Кландестина" в Хавана. Това е първата независима модна къща в страната, основана през 2015 г.
12
Деца от държавно училище облечени като бог Кришна и богиня Радха по време на фестивала Джанмашти, отбелязващ рождението на Кришна, в Бопал, Индия.
13
Трактор по време на събиране на разцъфнали лалета в поле в Гревенбройх, Германия.
14
Младеж продава банани от количка в индустриалната зона на Хараре, Зимбабве. С главоломен ръст на безработицата и постоянно фалиращи компании, мнозина прибягват до собствени сили, за да осигуряват насъщния си.
15

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 205 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.