Очаква ни гореща неделя

07:00, 25 авг 19 25 2161 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В неделя ще е слънчево, около и след пладне - горещо. В следобедните часове, главно над планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но без съществени валежи.

Ще продължи да духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България - умерен вятър от изток-североизток. Преобладаващите максимални температури ще останат между 32 и 37 градуса.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от средното за август.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28-32 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 24 гр., на 2000 метра - около 16 гр.

В началото на следващата седмица времето ще се задържи без съществена промяна - предимно слънчево, около и след пладне в низините - горещо. Максималните температури ще са над 30, на места ще достигат 35-37 градуса. Ще духа слаб, в Северна и Източна България умерен вятър от изток-североизток.

В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в планините и планинските райони в понеделник са възможни незначителни краткотрайни превалявания.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама