Снимки на деня 29 август 2019

13:40, 29 авг 19 25 4927 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Паркоместа в Берлин са превърнати в места за почивка. Лявата партия в страната настоява за намаляване на паркоместата в германската столица.
Официално представяне на бирената чаша на тазгодишния фестивал на бирата "Октоберфест" в Мюнхен.
Огромен брахиозавър по време на техническата репетиция за live шоуто `Walking with Dinosaurs The Live Experience`, което ще остане в Сингапур до 8 септември.
Германският канцлер Ангела Меркел посреща гръцкия премиер Кириакос Мицотакис с военни почести пред канцлерството в Берлин.
Брад Пит пристига на филмовия фестивал във Венеция.
Протестиращ пред парламента в Лондон срещу разпускането му, което не позволява на депутатите да гласуват срещу решение за Brexit без сделка.
Бившите президенти на Украйна Леонид Кравчук, Леонид Кучма, Виктор Юшченко и Петро Порошенко по време на клетвата на новите депутати на първата парламентарна сесия след изборите в страната.
Репетиция на парада за Деня на независимостта на Малайзия, който е на 31 август.
Подалият оставка Джузепе Конте получи нов мандат за съставяне на правителство. Конте пистига в двореца Куиринале за среща с президента.
Венецуелският президент Николас Мадуро по време на среща с иноватори в Каракас, събрани, за да започнат търсене на "продуктивно решение" на икономическата криза.
Камбоджанка продава сувенири в Пном Пен. В страната издадоха забрана чужденци, които живеят в Камбоджа да работят или да държат бизнес в редица професии.
Паркоместа в Берлин са превърнати в места за почивка. Лявата партия в страната настоява за намаляване на паркоместата в германската столица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама