Пускат две ленти от АМ "Струма" в посока на интензивния трафик

06:40, 30 авг 19 25 2329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От 14 часа днес до 10 часа в неделя в участъка от АМ „Струма“ в района на опожарения мост край Дупница ще има две ленти за движение за леките коли и автомобилите до 12 тона в посока Кулата и една за София.

От 10 часа в неделя до 14 часа в петък, когато трафикът за столицата е по-интензивен, ще има две ленти за София и една за Кулата.

Платното от автомагистралата за Кулата, което е засегнато от пожара в депото за отпадъци, остава затворено, като ремонтът на стойност 1.8 млн. лева, се очаква да приключи до четири месеца.  

Автомобилите над 12 тона, включително автобусите, пътуващи към Кулата ще се отбиват от АМ „Струма“ при пътен възел „Долна Диканя“, ще преминават по път Е-79 и при пътен възел „Бобошево“ ще продължават аутобана. За пътуващите към София отбиването по път Е-79 е при пътен възел „Бобошево“, а качването на магистралата при пътен възел „Дупница Север“.

За превозни средства над 12 тона се забранява движението по пътната връзка от път Е-79 към АМ „Струма“, при пътен възел „Дупница Север“ и по връзките от пътя Дупница-Кюстендил към магистралата на пътен възел  „Дупница Юг“ по направленията: Кюстендил – Благоевград, Кюстендил – София, Дупница – Благоевград и Дупница – София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама