Лидерът на АБВ Румен Петков: Борисов, съучастник ли си с Деската?

10:49, 30 авг 19 / Политика 25 2228 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Борисов, съучастник ли си с Деската?'' Това се посочва в позиция на лидера на АБВ Румен Петков във връзка с искането му в четвъртък до обяд премиерът Бойко Борисов да уволни началника на Централния софийски затвор Десислав Трайков. Петков отправи това искане до министър-председателя в свое телевизионно участие във връзка с информацията, че наркобосът Будимир Куйович е арестуван на магистралата, докато излежава присъда.

Румен Петков: Ще настоявам да бъде разсекретено делото ''Куйович''

„Твоето разбиране за наркотрафиканти, производители на синтетична дрога, ползватели на фалшиви документи съвпада ли с това на Деската? Или той вече е генерален консул някъде? Ще те питам всеки ден, докато не кажеш: „Обичам наркопроизводителите, задължен съм на наркопроизводителите или уволнявам хората, които толерират наркопроизводителите и „наркодистрибуторите““, се посочва в позицията на Румен Петков.

„Предупреждавам, че има реална възможност някой по затворите да е взел пари от Куйович. Да не се окаже после пак, че сме ги взели аз и ген. Петров?“, смята още лидерът на АБВ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама