“Apple” представя iPhone 11 на 10 септември с ново лого?

11:30, 30 авг 19 / Свят 25 2111 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Технологичният гигант “Apple” обяви датата и часа на предстоящото си събитие. То ще се проведе на 10-ти септември и на него се очаква да бъде представен iPhone 11, но вероятно с ново лого на компанията.

До международните медии беше изпратена покана за събитието, което ще се проведе в Калифорния. Дизайнът й следва изчистеният минимализъм на компанията, но има и нещо много различно – логото на “Apple” е формирано от цветна дъга като препратка към оригиналното лого на компанията.

От известно време се твърди, че компанията може да се завърне към стария облик на логото си, но в по-модерен вариант и според технологични наблюдатели новата визия ще бъде представена на корпуса на iPhone 11. Избраните цветове препращат и към оригиналния компютър iMac, който също е бил с цветни корпуси.

Поканите на “Apple” за техни събития винаги се преглеждат внимателно за улики какво може да се очаква на всяко събитие, съобщи bTV. Макар и нищо да не е сигурно те дават добър ориентир за темата на събитието, което ще се проведе на 10-ти септемри.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама