Биков: Корнелия Нинова е първият лидер на БСП, който не е чел нищо от Маркс

13:18, 30 авг 19 / Политика 25 2456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

БСП е в криза на идентичността. Корнелия Нинова е първият лидер на партията, който не е чел нищо от Маркс и буквално отрече социализма. Това заяви народният представител от ГЕРБ Тома Биков, който в качеството си на лектор на Летния университет на МГЕРБ във Варна коментира мястото на идеологиите в модерното политическо всекидневие, съобщиха от партията.

„В политиката има правила, които сработват почти винаги, но доста често някои политически играчи не ги познават и непрестанно ги нарушават и само въз основа на това губят. Корнелия Нинова е политически неграмотна - няма усещане за политика, власт, идеология и дори не си дава сметка какво е да си политик, а още повече какво е да си политически лидер”, заяви Биков пред присъстващите на форума над 250 младежи.

Младежи ГЕРБ ще проведат 12-ия си Летен университет във Варна

По думите на народния представител политикът изразява нагласи и говорейки от името на хората, които са му гласували доверие, е важно да знае те какво мислят, да усеща настроенията им.

В политиката не се влиза, за да ти ръкопляскат. Навсякъде по света политическият лидер е такъв, не за да изразява личното си мнение, а в полето на публичността да отстоява позицията на хората, които представлява. В крайна сметка политиците са продукт на тенденциите в обществото”, посочи Тома Биков.

Той насърчи младежите от ГЕРБ да разширяват познанията си относно идеологиите, защото това ще ги направи политически по-подготвени и ще им позволи да правят добри анализи и прогнози.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама