Снимки на уикенда 31 август - 1 септември 2019

13:30, 01 сеп 19 25 5195 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Студенти са вдигнали включени телефони по време на митинг в Хонконг. Протестите, избухнали в началото на юни, са насочени срещу закона за екстрадицията, прераснали в протести срещу правителството.
Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан отбелязва имения си ден.
Пожар край Петрич
Моника Белучи по време на кинофестивала във Венеция.
Петкратният световен шампион Люис Хамилтън разби своя болид по време на последната тренировка за Гран При на Белгия.
Протест пред "Даунинг стрийт" в Лондон срещу Brexit и разпускането на парламента под мотото "Спрете преврата".
Норвежката принцеса Ингрид Александра и баща й принц Хаакон от балкона на двореца в Осло след нейната конфирмация пред Църквата - преповтаряне на обещанията, дадени по време на кръщаването на даден човек.
Прототип на новия космически костюм SOKOL-M, разработен от НПП "Звезда", изложен на авиосалона МАКС 2019 в Москва.
Дете пренася хранителни помощи в покрайнините на йеменската столица Сана. Продължаващият конфликт създаде най-тежката хуманитарна криза в света - 80% от 26-милионното население на Йемен преживява благодарение на помощи.
Алозавър се разхожда по време на live шоуто `Walking with Dinosaurs The Live Experience`, което ще остане в Сингапур до 8 септември.
Жена позира пред камуфлажен 90-тонен камион на беларуската BelAZ и компанията за видеоигри Wargaming. Много работници на BelAZ играят играта `World of tanks` и от там дошла идеята за сътрудничеството.
Интерактивна инсталация във Futurium Lab на изложението Futurium в Берлин. То отваря врати на 5 септември с фокус върху пет теми - Хранене, Здраве, Енергия, Труд и Градски живот, както и предлага участие в три т.нар. пространства за мислене, посветени на Човечеството, Природата и Технологията.
Гости на фестивал на улица Инсандон, Сеул, Южна Корея, помагат в приготвянето на "бибимбап" - традиционно южнокорейско ястие от зеленчуци, агнешко, ориз и смлени люти чушки.
Петер Венцел обучава младия кондор Молина в резерват в Биндслев, Дания. Млади кондорите имат от 3 до 5 метра разперени криле и са тежки до 15 кг, което ги прави най-големите летящи птици в света.
Жители на провинция Ачех в Индонезия посяват мангрови дървета. Създаването на крайбрежно мангрово блато е част от усилията за предпазване на областта от цунами.
Студенти са вдигнали включени телефони по време на митинг в Хонконг. Протестите, избухнали в началото на юни, са насочени срещу закона за екстрадицията, прераснали в протести срещу правителството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама