Шефът на Софийския затвор подаде оставка (ОБНОВЕНА)

14:33, 30 авг 19 25 2690 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Началникът на Софийския затвор Десислав Трайков е депозирал заявление до министъра на правосъдието да го освободи от длъжност.

От министерството съобщиха за ТОПНОВИНИ, че оставката му все още не е приета от Данаил Кирилов.

Припомняме, че вчера бившият вътрешен министър Румен Петков изрази мнение, че премиерът би трябвало да уволни Трайков заради случая с Будимир Куйович. Наркотрафикантът беше задържан преди дни при пътна проверка в автомобил на магистрала „Тракия” по време на отпуск.

Лидерът на АБВ Румен Петков: Борисов, съучастник ли си с Деската?

На брифинг Десислав Трайков заяви, че няма идея откъде и как Румен Петков по един или друг начин е опетнил името му, съобщи БГНЕС.

„Това поведение не е характерно за политик от подобен ранг“, каза Трайков и отбеляза, че е временно изпълняващ длъжността началник на затвора в София от няма и месец назад.

„Нито аз съм му сменял режима от строг на общ, нито с моя заповед е прекатегоризиран в общежитие от открит тип“, каза Десислав Трайков.

Хванаха наркобоса Куйович с фалшива шофьорска книжка, бил в отпуск от затвора

Той заяви, че се е почувствал лично засегнат, семейството му също.

Сегашният началникът на затвора в София обяви, че спокойно застава зад всички думи и дела, които е свършил за 19-годишната си история като служител в системата. „Притеснен съм от атаката срещу мен“, заяви още той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама