Слънчев понеделник

07:00, 02 сеп 19 25 1928 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В понеделник ще е слънчево, след обяд над Западна България с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Времето ще е горещо, с максимални температури между 30 и 35 градуса.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 27-29 градуса. Температурата на морската вода ще е 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд над масивите в Западна България с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.

Атмосферното налягане е и ще се задържи близко до средното за септември.

Във вторник, 3 септември, времето ще се задържи слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще останат между 30 р и 35 градуса.

В сряда, 4 септември, след обяд ще има повече купеста облачност и на отделни места, главно в източните райони, е възможно да превали краткотраен дъжд. Вятърът в източната половина от страната ще бъде от изток-североизток, в северозападните райони - за кратко от северозапад. Температурите ще са с градус-два по-ниски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама