Моника Белучи и Венсан Касел отново заедно, но не съвсем

08:40, 02 сеп 19 / Любопитно 25 2136 Topnovini
1
2
3
4
5
6
7

След раздялата си в живота Моника Белучи и Венсан Касел продължават да си партнират на екрана. Двамата се появиха на филмовия фестивал във Венеция за представянето на най-новия си филм, който е продължение на култовата лента „Необратимо“ от 2002 г. с режисьор Гаспър Ное.

В оригиналната версия на филма се разказа историята на изнасилена и пребита французойка (в ролята Моника Белучи), която изпада в кома. Двама нейни приятели успяват да намерят изнасилвача в гей бар и да го убият като му размазват главата с пожарогасител. Впоследствие обаче се оказва, че убитият човек не е извършителят на престъплението.

Действието на филма обаче върви отзад напред. Много хора остават крайно възмутени от насилието в него и напускат киносалоните особено по време на сцената с изнасилването, която продължава цели 11 минути. В сегашната версия сюжетната линия върви последователно.

Венсан и Моника се разделиха през 2013 г. Двамата имат две деца - Дева и Леони Касел. На фестивала във Венеция сега Белучи пристигна сама, след като неотдавна се раздели с последното си гадже - френския художник Никола Лефевр.

Венсан Касел е придружен от новата си съпруга - 22-годишната красавица Тина Кунаки, която наскоро роди дъщеричката им Амазони.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани