Моника Белучи и Венсан Касел отново заедно, но не съвсем

08:40, 02 сеп 19 / Любопитно 25 4641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След раздялата си в живота Моника Белучи и Венсан Касел продължават да си партнират на екрана. Двамата се появиха на филмовия фестивал във Венеция за представянето на най-новия си филм, който е продължение на култовата лента „Необратимо“ от 2002 г. с режисьор Гаспър Ное.

В оригиналната версия на филма се разказа историята на изнасилена и пребита французойка (в ролята Моника Белучи), която изпада в кома. Двама нейни приятели успяват да намерят изнасилвача в гей бар и да го убият като му размазват главата с пожарогасител. Впоследствие обаче се оказва, че убитият човек не е извършителят на престъплението.

Действието на филма обаче върви отзад напред. Много хора остават крайно възмутени от насилието в него и напускат киносалоните особено по време на сцената с изнасилването, която продължава цели 11 минути. В сегашната версия сюжетната линия върви последователно.

Венсан и Моника се разделиха през 2013 г. Двамата имат две деца - Дева и Леони Касел. На фестивала във Венеция сега Белучи пристигна сама, след като неотдавна се раздели с последното си гадже - френския художник Никола Лефевр.

Венсан Касел е придружен от новата си съпруга - 22-годишната красавица Тина Кунаки, която наскоро роди дъщеричката им Амазони.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама