Петков: Изпращам на премиера факс от Чехия, интересно как ще реагира Каракачанов

14:03, 02 сеп 19 / Политика 25 2043 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не работя с факсове от много години, вероятно при г-н Каракачанов това е нивото. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция, съобщи „Фокус“.

Във връзка с изказването на министъра на отбраната Красимир Каракачанов относно това какви факсове от Русия получава Румен Петков и как му се отразяват септемврийските жеги, лидерът на АБВ отговори, че не работи с факсове от много години.

Каракачанов: Явно някой от Русия е пуснал факс на Румен Петков

Понеже се безпокоим за факсовете от Русия, днес ще пратя на премиера факса от Чехия“, допълни още Петков.

„Много ще ми бъде интересна реакцията на премиера. Много ще ми бъде интересно Каракачанов как ще реагира на този факс. Той е изключително занимателен“, допълни още лидерът на АБВ.

Петков уточни, че размяната на реплики между него и военния министър Каракачанов е поради обществената поръчка за ремонта и модернизацията на самолетите L-39. Той припомни, че в нея са участвали две компании – едната лицензирана, а другата не, като Министерството на отбраната е избрало втората.

Петков: Каракачанов саботира възстановяването на военновъздушното училище в Долна Митрополия

Петков определи това като саботаж на усилията на министър-председателя да възстанови Военновъздушното училище в Долна Митрополия от страна на министъра на отбраната. „Дали този саботаж е резултат на некадърие, на корупционен натиск, на климатици - не мога да преценя“, допълни още Румен Петков.

„Днес пращаме писмото на министър-председателя, на президента и на председателя на Народното събрание“, допълни Петков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама