Рокаджията Лиъм Галахър се сгоди

12:20, 03 сеп 19 / Любопитно 25 2381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рокаджията Лиъм Галахър се е сгодил за дългогодишната си партньорка Деби Гуайтър, съобщи Контактмюзик. 46-годишният Галахър е предложил на своята възлюбена да стане негова съпруга по време на романтично пътешествие до Амалфи, Италия, миналия месец.

Музикантът е задал съдбовния въпрос на 37-годишната Деби Гуайтър в присъствието на майка си Пеги. "Деби е на седмото небе от щастие, но все още е леко шокирана, че Лиъм най-после й предложи", казва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

"Лиъм не крие, че Деби преобърна живота му, и й е благодарен за подкрепата. Двамата се надяват да се оженят догодина и Лиъм иска децата му да са до него в големия ден", допълва източникът.

Деби, която досега не се е омъжвала, вече е започнала да прави планове за сватбата си с Галахър, с когото има връзка от шест години, предаде БТА.

Лиъм е бил женен два пъти. От брака си с актрисата Патси Кенсит рокаджията има 19-годишен син, Ленън, а от този с певицата от "Ол сейнтс" Никол Епълтън - 17-годишния Джийн. Музикантът има и две дъщери - 21-годишната Моли от бившата си партньорка Лиса Муриш и 6-годишната Джема от американската журналистка Лиза Горбани, припомня изданието.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама