Медсестри се "превърнаха" в Backstreet Boys за пациентка, пропуснала концерт

17:00, 03 сеп 19 / Любопитно 25 2416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Група медицински сестри изнесоха импровизиран концерт на Backstreet Boys за своя пациентка, която била принудена да пропусне шоуто на прочутата група след поставяне на диагноза рак.

Аманда Коли с нетърпение очаквала да присъства на концерта на 21 август, заедно със сестра си Маги Мейс Кингстън в родния им щат Джорджия. Две седмици преди събитието 36-годишната майка на четири деца научила, че има левкемия, съобщава ABC News.

Коли и Кингстън са получили билетите за концерта като коледни подаръци от съпрузите си. 

Знаейки, че Коли ще пропусне концерта, Кингстън планира да проведе Backstreet Boys парти в стаята й в болницата в Атланта. Около дузина служители приемат поканата и изненадват Коли. Те изпяват хитове като "I Want It That Way" и "Everybody”.

„Това наистина оправи настроението ми. Честно мога да кажа, че медицинските сестри в болницата "Нортсайд" са най-добрите", каза Коли.

Кингстън публикува видео от събитието в Twitter. Едно от момчетата от Backstreet Boys, Ник Картър, сподели туита и написа: "Липсваше ни снощи, Аманда! Изглежда (и звучи), че имаш страхотен екип, който ти помага да се възстановиш. Ние мислим за теб".

 
 
Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама