Корнелия Нинова: На Борисов няма да му е лесно, ако двете с Манолова атакуваме София

08:40, 04 сеп 19 25 3398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Градската организация на БСП ще реши дали да подкрепи Мая Манолова за кмет на София", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред bTV. „Имаме няколко номинации. Мая Манолова има най-много. Решението е на градската организация и ще стане ясно на 11-ти септември.

На Бойко Борисов няма да му е лесно ако двете с Маниолова атакуваме София. Основната ни цел е промяна на модела на управление на общините", посочи тя.

Мая Манолова: Бях пощенска кутия за мъката, несправедливостта и бедността на хората

Лидерът на левицата добави, че номинации имат и Калоян Паргов, Борислав Борисов, Христо Проданов и Георги Свиленски. "Конференцията ще реши кой ще бъде подкрепен. Ще чуете личната ми позиция за кандидатурата на Мая Манолова на 11 септември. Харесвам работата ѝ. Харесвам я като човек. Като депутат в групата беше неуморна", посочи Нинова.

„Националният съвет ще утвърди на 15-ти септември предложения от градската организация", добави тя.

Калоян Паргов: Желая успех на Мая Манолова, предизвикателството е сериозно

"Няма личностен конфликт между мен и Мая Манолова. Преувеличен е. Един път сме разменяли различни мнения публично по една единствена тема – Истанбулската конвенция", каза още лидерът на БСП .

"Чуваме се с Мая Манолова, говорим си. По-често сме говорили по законодателни инициативи, тя е активна, внесе законодателни предложения от името на граждански организации, но няма право на законодателна инициатива и някой от депутатите трябва да припознае тези закони и да ги внесе. Ние като парламентарна група сме внасяли нейните предложения. Напоследък говорим и за политическата ситуация, за местни избори и т.н.“, допълни Нинова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама