Никола Вапцаров е председател на инициативния комитет на Мая Манолова

10:10, 04 сеп 19 25 2557 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

Никола Вапцаров е председател на инициативния комитет, който издига Мая Манолова за кмет на София, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

В комитета влизат 65 души, сред които режисьорът Максим Генчев, актьорът Христо Чешмеджиев и певицата Кристина Димитрова. 

Мая Манолова подаде оставка като омбудсман вчера, за да влезе в кметската надпревара в София. На 11 септември ще стане ясно дали столичните социалисти ще подкрепят кандидатурата й или ще издигнат свои кандидат. 

Медии разпространяват фалшива новина за ИК на Мая Манолова

Десислава Филипова е адвокат и тя е част от Инициативния комитет на кандидатът за кмет на София. По думите й Мая Манолова е най-правилния избор за кмет на града, винаги следи пулса на хората. „Не пести сили и енергия избор на управление за и с хората“.

Филипова каза още, че Манолова може да бъде обединител и на лявото, и на дясното. „Може да обедини и хора, които не са партийно и политически обвързани със свои лични предпочитания. Надявам се всеки, който има гражданско благоразумие, да я подкрепи“. 

Медицинската сестра Мая Илиева също е част от подкрепата на Манолова. „Единственият човек, който даде гласност на проблемите със здравеопазването беше тя. Когато се хване с дадена кауза я довършва до край. Пожелавам и успех“.

Пламен Миланов също я подкрепя. „София се нуждае от нови квартали и ново място на развитие. Трябва да изберем кмет, който да обедини усилията. Г-жа Манолова беше постоянно с нас, но функциите и като омбудсман бяха ограничени“, подчерта той.

Йордан Кишимов заяви: „Тук сме, защото имаме нужда от човек на действията. Вярвам, че ще бъде добре за всички нас София да бъде водена от човек като нея. Време е София да започне да диша чист въздух, да върнем Витоша на столичани. Все още може да спасим зеления изглед от презастрояване“.

И Златина Хаджипанайотова адвокат и майка на 3 деца подкрепя кандидатурата на Мая Манолова за кандидат за кмет на София. „Благодарение на Манолова няма дете останало без пенсия в България. В рамките на една година ние променихме закона за сираци в България. Нито една политическа партия не застана зад Мая Манолова и зад българските деца. Изборът е Мая Манолова да бъде следващият кмет“, категорична е Хаджипанайотова.

Кристиан Талев (Криско) подкрепя Мая Манолова на приятелски начала. „Изключително много харесвам нейния хъс. Заедно с нея раздадохме над 1,3 хил. лв. Желая и успех и заставам зад гърба й“.

Вера Иванова майка на дете от „Системата ни убива“, също е част от комитета, който ще е плътно зад кандидатурата и действията на Манолова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама