Къде няма да има вода в София?

07:00, 05 сеп 19 / Общество 25 1225 Topnovini
1

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Арх. Пенчо Койчев“ вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Арх. Пенчо Койчев“, ул. „Арх. Антон Койчев“, ул. „Арх. Алекси Начев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Антон Койчев“ ъгъла с ул. „Проф. Юрдан Данчов“.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска“ НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Каменоделска“, ул. „Грънчарска“, ул. „Заводска“, ул. „Индустриална“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сапунджийска“ ъгъла с ул. „Опорска река“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.