Кметът на Симитли: Корнелия Нинова е тоталитарен лидер в демократично време

19:06, 04 сеп 19 25 2504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на БСП Корнелия Нинова е тоталитарен лидер в демократично време. Това каза кметът на Симитли Апостол Апостолов по повод оттеглянето на подкрепата на БСП към Коалицията „Бъдеще за община Симитли“, която е основана през 2000 г., съобщи „Фокус“.

Апостолов обясни, че никога не се е интересувал от партийните централи, а само от местната общественост.

Според него твърденията на Корнелия Нинова, че той се е кандидатирал от различни партии са лъжа. “Тя ме обвинява в някакво задкулисие, а след като ме обвинява в това, явно едва ли знае какво значи задкулисие. Обвинява ме в някакъв контролируем вот и някакви подобни неща, които са пълна нелепица, пълна безсмислица. Едва ли има по-демократична община от Община Симитли, където хората спокойно могат да изповядат това, което мислят, спокойно могат да гласуват за този, за когото те самите преценят и те самите искат. А самият факт, че аз съм избиран вече четири мандата с огромно мнозинство - в миналия мандат срещу мен нямаше друг кандидат, само по себе си говори как се работи в нашата община“, допълни кметът.

Апостол Апостолов каза още, че бъдещето на Община Симитли е най-важната кауза, по която се работи, и изрази увереност в подкрепата на местните граждани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама