Манолова: ГЕРБ не спазва завета на Цветанов да прави положителна кампания

08:29, 05 сеп 19 25 2378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ започна с черна и мръсна кампания. Фабриката за манипулации показва паника в опонента и няма да ме уплаши. Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова, съобщи БГНЕС.

“Надявам се цялата кампания да се проведе по смислен и достоен начин. Другото е обидно за хората. Не прическите са центърът и смисълът на кампаниите, заяви кандидат-кметът”, заяви тя.

Рашидов: София няма нужда от експерименти

Манолова посочи, че битката е агресивна, с компромати, с опити да бъде натискана, дискредитирана и тя, и нейното семейство.

От страна на опонента не се очаква позитивна кампания”, категорична е Манолова. Според нея намеренията на ГЕРБ са за черна и мръсна кампания и се аргументира с думите, че в последните два месеца не са спрели да правят внушения и „да натискат” хората от нейния екип.

Фандъкова: Мога да покажа на Манолова една по една новите 100 детски градини

Тя заяви, че властта е блокирала нейните опити да помага на хората в качеството си на национален омбудсман. „Оставането ми на позицията омбудсман щеше да се превърне в агония“, добави Манолова. Тя няколко пъти повтори, че работата ѝ винаги е била насочена в помощ и подкрепа на обществото. „Щом като медиатор не ми се получи, ще го направя за хората като граждански кандидат за кмет“, подчерта Манолова.

Никога не съм искала помощ и подкрепа от институциите за себе си. Винаги съм искала подкрепа за българските граждани – не ми правят услуга на мен, аз нямам нужда. Ангажимент и задължение на премиера и на председателя на парламента е да служат на народа“, припомни Манолова по повод думи на Цвета Караянчева.

"Няма да взема и да приема нито един лев от фирма, от корпорация и от политическа централа. Ще финансирам и със свои лични пари. Зад мен не седят олигарси, аз нямам партиен кръг, аз нямам бизнес кръг, заяви Манолова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама