Бритни Спиърс загуби попечителството над децата си

09:56, 05 сеп 19 / Любопитно 25 2580 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бритни Спиърс загуби попечителството над децата си, след като едното от децата беше нападнато от бащата на певицата Джейми Спиърс.

Бившият съпруг на поп звездата Кевин Федерлайн докладвал на полицията Джейми Спиърс на 25 август, че е нападнал по-големия му син Джон, предаде БГНЕС.

Американският портал TMZ съобщава, че предполагаемият конфликт е станал на 24 август в дома на Джейми. Дядо и внук са спорели и в един момент Джейми силно ударил детето и то паднало на земята, но за щастие то не е пострадало.

Подробности за злощастното събитие излязоха наяве, след като американските медии публикуваха съдебни документи, показващи, че Федерлайн е получил 70% попечителство над децата, докато Бритни е получила право на 30% посещения без надзор.

Бритни и Кевин досега поделяха попечителството. Сделката е от август 2018 г., но едва сега е официализирана.

Гаджето на Бритни Спиърс Сам Асгари пък сподели, че иска да й предложи брак, съобщи Контактмюзик. Двамата се срещат повече от три години. Асгари е убеден, че няма да мине много време преди да има сватбени камбани за тях, тъй като смята, че сключването на брак е "основна точка" в една връзка.

Говорейки пред 'Entertainment Tonight', 25-годишният личен треньор отговори на въпроса дали вижда брак с Бритни в бъдеще с „Абсолютно“. ''Това е нещо, което всяка двойка трябва да направи. Това е целият смисъл на една връзка - ние сме семейство. Повярвайте ми, ако някога се оженим, всички ще знаят. Всъщност може би сте първите, които знаете!“.

И въпреки че тепърва ще й предлага, Сам вярва, че връзката им е по-силна от всякога, тъй като семейството му - включително трите му сестри и майка му - обожават Бритни.

Той обясни: „Имам три сестри. Ние сме заедно от три години и сестрите ми я обичат, семейството ми я обича. Моята майка живее в друга държава, [но] когато беше тук, я срещна".

Техният любовен живот може да се разиграва пред очите на обществеността, но Асгари вярва, че отношенията им са толкова „нормални“, тъй като те се вдъхновяват и подкрепят взаимно чрез ежедневни неща.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама