Мая Манолова: Стартираме кампанията за събиране на подписи утре в Южния парк

11:01, 06 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 3064 Християна Димитрова

''Днес Инициативният комитет регистрирахме моята кандидатура. Благодаря на всеки един от тях за подрекпата. Благодаря на столичани, които ме срещат на улицата и изразяват своята подкрепа. Утре всички, които искат да се включат в кампанията, включително с подписи, могат да го направят в Южния парк в 12:00 часа на входа на бул. ''Витоша.'' Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Манолова допълни, че вече имат банкова сметка, която ще бъде обявена по-късно днес на нейния сайт.

''Ще приемаме дарения от граждани. Отказваме подкрепа от корпорации и фирми.''

''Предупредих отдавна, че кампанията е мръсна. Днес в деня на Съединението не е моментът да говорм продъжително за това. Още от днес екипът и моята кампания изключва микрофоните си за сайта ПИК'', каза Манолова.

''Днес искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно, независимо кой стои срещу нас, можем да го победим. Очаквам тази кампания да бъде същата – на обединение, на български граждани и една феърплей кампания'', каза тя.

''Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите, но доказателство, че когато сме обединени – успяваме. Милсля, че в нашето съвремие още повече трябва да се борим за свободата и да го правим заедно. Днес не е ден, когато да бъдат коментирани партии и няма да го направя'', заяви Манолова.

Кампанията предстои и ще отговарям на такива въпроси тогава.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

За или против сте да бъде създаден Икономически кризисен щаб?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 177 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.