Интензивен е трафикът на границата с Гърция, Сърбия и Турция

12:29, 08 сеп 19 25 3027 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трафикът на ГКПП "Кулата и ГКПП "Маказа" на границата с Република Гърция е интензивен на вход и на изход за леки автомобили. Това съобщиха от ГД "Гранична полиция". Трафикът на ГКПП "Калотина" на границата със Сърбия е интензивен на изход за леки коли. Натоварено е движението и на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово" на българо-турската граница на изход и на ГКПП "Дунав мост-Видин" - на вход за товарни автомобили.

Очаква се интензивен трафик по магистралите в страната

Преминаването през всички контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония се осъществява нормално.

„От съображение за безопасност поради ниското ниво на река Дунав платформата, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, ще работи само по светлата част на денонощието – от 08.00 ч. до 22.00 часа”, информират още от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Интензивен е трафикът и на магистрала „Хемус”. Движението е затруднено и заради ремонтите. Двупосочно се осъществява движението в тунела „Витиня” и ще остане така през целия ден. В следобедните часове полицията ще насочва част от колите и по стария път с цел да предотврати задръстванията.

Спират движението на камиони над 12 тона по автомагистралите и натоварените пътища

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама