Внесоха сигнал в прокуратурата за таен чат за преврат (ОБНОВЕНА)

11:16, 11 сеп 19 25 5042 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Синът на Венци Чикагото Йордан Бонев внесе сигнал в прокуратурата за подготвян преврат, чрез протеста, който е планиран за утре, срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, съобщи БНТ. Бонев твърди, че разполага с комуникация между Десислава Иванчева и Венцислав Ангелов - Чикагото, в която се уговаря плащане за протестиращи. Имал още и данни за това, че парите осигурявал бившият банкер Цветан Василев.

Тайни чатове на Иванчева разкриват заговор за преврат

Дойдох в София с целта да се боря за някаква справедлива кауза. Да се боря за промяна в съдебната система, изведнъж попаднах на едни тайни чатове между Десислава Иванчева и Венцислав Ангелов-Чикагото. В тези чатове се говори за финансиране на протестите от Цветан Василев, за радикализация на протестите утре (12 септември) и попаднах неволно, съдбата ме постави в ситуация, в която аз да се намирам в мафията“, заяви той.

"Моите наблюдения са, че Десислава Иванчева е взела 75 000 лв. Тя създава илюзия, че няма пари. Изведнъж стана диктатор. Иванчева и Георги Георгиев са по-фрапиращи случаи от Бисер Миланов. Очаквам удар от тях”, това по-рано в ефира на Нова телевизия Бонев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама