ВМРО издига Елена Балтаджиева за кмет на Каварна

14:26, 11 сеп 19 25 3606 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В крайморската община родолюбците залагат на почтени, познати и политически необременени местни хора, съобщиха от ВМРО.

Експерт с дългогодишен административен опит е кандидатът на ВМРО за кмет на Община Каварна. Патриотите издигат за кметския пост в крайморската община и за водач на листата с кандидати за общински съветници Елена Балтаджиева. Тя е на 44 години, с висше образование и има богат опит в областта на подготовката, управлението и реализацията на проекти с европейско финансиране. В продължение на 8 години е била началник отдел „Евроинтеграция” в община Каварна, където е натрупала познания и умения да привлича средства по европроекти и да ги реализира.

Надгражда опита си като заместник-кмет на община Тутракан през изтичащия мандат. Именно експертизата и способностите да привлича и управлява евросредства са силните страни на кандидата на ВМРО за кмет на Каварна.

ВМРО ще излезе и със самостоятелна листа за общински съветници на предстоящите местни избори в община Каварна. В нея ще намерят място не партийни функционери, а почтени хора, доказали се като професионалисти, ползващи се с нужния авторитет.

ВМРО предлага на живеещите в община Каварна да заложат на професионалистите, успелите и честни местни хора, които милеят за своя роден край и са готови да работят за по-доброто му бъдеще.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама