Акцент на деня: Превратаджии

17:30, 11 сеп 19 25 4631 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Доказателства за подготвян преврат срещу властта бяха разпратени вчера до редица медии.

Сигналът е подаден от сина на Венцислав Ангелов-Чикагото - Йордан Бонев, който твърди, че е имало сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор.

Бонев заяви, че разполага с тайни чатове между бившия кмет на „Младост“ Десислава Иванчева и баща му, в които уговарят да се плаща на протестиращи срещу кандидата за главен прокурор Иван Гешев.

Според изложените чатове се твърди, че този план е финансиран от бизнесмена Иво Прокопиев и банкера Цветан Василев, а основни участници в престъпната организация освен Десислава Иванчева са и Сдружение "Боец", "БиволЪ" и други.

Сигналът беше внесен днес в прокуратурата.

"Моите наблюдения са, че Десислава Иванчева е взела 75 000 лв. Тя създава илюзия, че няма пари. Изведнъж стана диктатор“, коментира Бонев. Той подчерта, че на тези чатове е попаднал неволно. „Съдбата ме постави в ситуация, в която аз да се намирам в мафията“, каза още Бонев.

Десислава Иванчева отговори днес на обвиненията с писмо до медиите, в което заяви, че изнесената информация е долна лъжа и нов опит да бъде набедена. Тя обяви, че ще сезира компетентните институции. Бившата кметица определи сигнала срещу нея като фалшив с цел да я компрометира преди старта на предизборната кампания. Няколко дни по-рано тя съобщи, че влиза в надпреварата за София.

Спрете да ползвате хора с ментални проблеми и инвеститорски мераци за бухалки, за да ни очернят – всички, които не сме съгласни със сегашните модели на крадене, апропо управление. Спрете вече със зле скалъпените театрални сценарии и постановки. Спрете се вече, какво още искате от мен и Биляна Петрова - две беззащитни жени, без гръб от олигарси, руски, американски и всякакви други покровители”, призова Иванчева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама