Изписаха комика Кевин Харт от болница, отива на рехабилитация

14:20, 12 сеп 19 / Любопитно 25 2740 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Комикът Кевин Харт беше изписан от болницата, след като преди десетина дни получи сериозна гръбначна травма в автомобилна катастрофа в Малибу и претърпя операция, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.
 
След изписването му от болничното заведение 40-годишният Харт ще прекара около седмица в рехабилитационен център, където ще протече следващият етап от възстановяването му - интензивна физиотерапия. Едва след това се очаква комикът да се прибере у дома.

Според сайта TMZ Кевин Харт е благодарен, че е жив след тежката катастрофа. Комикът не крие радостта си, че е изписан от болницата, след като е прекарал десет дни на легло.
 
Изданието съобщава още, че Харт ще трябва да носи гръбначна шина и да се явява редовно на прегледи. Благодарение на успешната операция комикът вече ходи и няма да му е необходима инвалидна количка.

Кевин Харт беше пътник в автомобила, чийто водач Джаред Блек изгуби контрол над возилото и излезе от пътя. И двамата бяха приети в болница със сериозни гръбначни травми. Третият пътник - годеницата на Блек, Ребека Брокстърман, не пострада при инцидента, припомня изданието.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама