Манолова: Жителите на „Горубляне“ са поредните недоволни столичани, с които се срещнах

21:00, 13 сеп 19 / Политика 25 10317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Жителите на кв. "Горубляне" са поредните недоволни столичани, с които се срещнах'', това написа във Facebook кандидатът за кмет на София Мая Манолова след среща с жители и собственици на земи от кв. “Горубляне”.

Манолова обедини лявото в София  

''Днес те протестираха срещу мизерните обезщетения, които управляващите им предлагат, но дори и тях не изплащат. Хората протестират и срещу блокирането на реституираните им имоти. Крайно време е да се намери решение на тези проблеми. Хората вече няма да търпят ситуацията в момента, писнало им е и искат промяна'', категорична е Манолова. 

Жители на „Горубляне“ подновиха протестите на „Цариградско шосе“

''Едно от възможните решения е да се наложи забрана върху продажбата на общински имоти. А това, в което аз силно вярвам и нарекох Северния град, е впрягане на ресурса на Столичната община за изграждане на инфраструктура в посока Северна София. Градът не може повече да се развива чрез сгъстяване на строителството. Той трябва да се разширява. Да се осигури инфраструктура, да се строи ниско, градският транспорт да се осигури и всеки, който иска да се премести в Северна София. Всеки, който иска да бъде обезщетен със земя, тя да бъде в този район'', посочи тя. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама