Виктория Бекъм показа новата си модна колекция

16:20, 16 сеп 19 / Любопитно 25 4027 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Виктория Бекъм показа новата си колекция в рамките на Лондонската седмица на модата.

Наоми Кембъл организира благотворително ревю в Лондон

Миналата година бе отбелязана 10-годишнината от основаването на едноименния ѝ бранд. Сега колекцията ѝ, включваща дълги елегантни рокли, бе показана в двор на сградата на Foreign office. Затова посетителите трябваше да минат през детектор на метали, преди да стигнат до украсения с колонада двор, съобщиха Reuters и AFP, цитирани от БТА.

Вниманието привлякоха копринени рокли в пастелно розово и виолетово, както и панталони, вдъхновени от модата през 70-те години на миналия век. Сред преобладаващите цветове са също бежово и кафеникавожълто, които в редица случаи контрастират с тревисто зелено. Някои облекла са с украса от принтове върху тъмен фон. На първия ред сред присъстващите бяха съпругът ѝ, футболната знаменитост Дейвид Бекъм, четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, и главната редакторка на сп. "Vogue" Ана Уинтур.
 
 
"Реших да проектирам леки и удобни за носене облекла за този колекция.Използвах мъжки кройки, които приспособих за обемни рокли. За мен това е нещо ново. Става въпрос за нов вид секси облекло, което не разкрива много плът. Когато го носи, жената действително се чувства добре в кожата си и е чувствена", поясни дизайнерката. 
 
Наскоро Виктория Бекъм лансира своя линия продукти за красота заедно с Estee Lauder.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама