Цветанов: От всички политически формации се допускат много грешки по време на кампанията

19:35, 18 сеп 19 25 1698 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Искам да има честна, справедлива кампания, но това, което наблюдавам в момента, е че действително се залага на живот и смърт, всеки ще покаже най-лошото си лице. Смятам, че се допускат доста грешки от всички политически формации в планирането на съответната кампания'', това коментира в ефира на bTV бившият зам.- председател на ГЕРБ, бивш депутат, бивш силов министър и настоящ основател на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов.

Цветанов учреди „Евро-атлантически център за сигурност“

Той остана само редови член на ГЕРБ след скандала „Апартаментгейт” и за първи път няма да е шеф на предизборния щаб на управляващите. В ролята си на наблюдател той отбеляза, че „чисто в организационен плен има много грешки, които се допускат не само от ГЕРБ, но и от останалите политически формации”.

Цветанов загатна, че вижда проблем не само в тона на кампанията, но и в организацията ѝ. 

„Една кампания трябва да се планира месеци преди стартирането. За голямо съжаление, виждаме, че има определени проблеми”.

Той напомни, че преди предния месен вот още през юни номинациите на ГЕРБ са били ясни и всеки кандидат е можел мажоритарно да разширява периферията на партията по места.

„Бих могъл да направя по-задълбочен коментар след като приключат изборите, защото в момента само съм констатирал грешките, които искам да видя дали ще се покрият с негативни резултати във финалната част”, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов: Сигурна и мъдра столица означава силна България в Европа

По думите му „ще бъде проблем”, ако ГЕРБ отбележи отстъпление от завоюваните преди 4 години позиции.

Цветанов призна, че се чува с премиера и партиен лидер Бойко Борисов, но от думите му стана ясно, че не говорят по партийни дела. За съвет обаче го питали колеги в ГЕРБ.

„Разбира се съм доста притеснен и обезпокоен от това, което се случва”, подхвърли Цветанов, като на молбата да бъде по-конкретен обясни, че го притеснява случващото се „навсякъде”. 

Пълният текст четете тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама