Гледаш 13 от най-страшните филми по Стивън Кинг, получаваш 1 300 долара

18:00, 19 сеп 19 / Любопитно 25 3591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Световна премиера на продължението на филма "То" в Лос Анджелис.
Световна премиера на продължението на филма "То" в Лос Анджелис.

Компания дава 1 300 долара, ако успеете да изгледате 13 от най-страшните филми по романите на Стивън Кинг преди Хелоуин. Ако не можете да изберете точно кои, от “Юес Диш”, които са организатори на конкурса, имат предложения.

До момента има над 40 кино адаптации на романи на Стивън Кинг. От компанията предлагат да започнете с класики като “Кари” и “Сиянието”, а не с “Гробище за домашни любимци” и “Мъглата”.

Необичайната работа няма да бъде чак толкова лесна. От “Юес Диш” искат да попълните предварителен въпросник и да напишете текст с 200 думи защо именно вие заслужавате позицията.

Щастливецът с необичайна професия ще трябва да запише всички пъти, в които е подскочил от страх, да измерва пулса си по време на гледане, както и колко спи - “ако въобще заспите”, поясняват от компанията.

Победителят ще получи всички 13 филма без пари, за да може да ги изгледа на спокойствие, както и фитнес гривна, която ще следи физическото му състояние по време на гледане, пише bTV. От компанията добавят и задължителните пуканки, сладки лакомства и топло одеяло, които гарантират хубав домашен кино маратон.

Можете да кандидатствате до 15-ти октомври.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 HectorWew 00:01, 06 авг 23


Nicely put. Regards!
job application writing service essay writing service essay report writing service

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама