Снимки на уикенда 21-22 септември 2019

13:40, 22 сеп 19 25 5000 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ловец на лов за диви кози в кантона Граубюнден. В триседмичния ловен сезон ще участват близо 5500 ловци.
Triride - устройство с интелигентна спирачна система и адаптивен контрол на скоростта, което може да се слага на инвалидни столове, изложено по време на Rehacare fair в Дюселдорф - международно изложение за рехабилитация.
Наводнено поле от прелялата река Сегура след проливните дъждове в Аликанте, Испания. Властите отпуснаха над 23 милиона евро помощи за засегнатите райони.
Продавач демонстрира Колт AR-15 в магазин в Атланта, Джорджия. "Колт" обяви, че прекратява производството на полуавтоматичните AR-15.
Модел на модна къща Марни дефилира по време на модната седмица в Милано.
Новооткритата и осветена Вила Регина след реставрация в Боскореале, край Неапол и Помпей. Това е единствената вила от Римската империя, изцяло отворена за посетители, някога погребана след изригването на Везувий.
Две птици фламинго, обитаващи зоопарка в Дрезден.
Афганистанец събира изсушени стафиди в Кандахар. Въпреки нападенията на талибаните, провинцията е изнесла над 13 000 тона сушени плодове и ядки за Индия, Дубай и Казахстан за 10 месеца.
"Поклонението на влъхвите" - част от изложба на Албрехт Дюрер в музея Албертина във Виена.
Жена приготвя храна на деца във временен лагер в Сана, Йемен. Конфликтът между бунтовниците хути и правителствените части от 2015 г. досега е довел до над 3,6 милиона бежанци.
Изложба на галерията "Андреа Галвани" от Лима, част от ARTBO - Международно арт изложение в Богота, Колумбия. В него участват 67 галерии от 17 държави.
Ловец на лов за диви кози в кантона Граубюнден. В триседмичния ловен сезон ще участват близо 5500 ловци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама