Манолова обединява леви и десни идеи, за да пребори модела на управление в София

16:16, 19 сеп 19 25 2681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за кмет София Мая Манолова обсъди с партии от левия спектър политики и предложения, които при консенсус, да бъдат включени в гражданската й платформа за управление на София. В срещата участваха представители на БСП, АБВ, „Движение 21“и БСДП.

„Уверявам ви, че вложа цялата си енергия, за да представя програмата, която гражданите в многобройните срещи, неправителствените организации, партии от левия и десния спектър предложиха. В крайна сметка на база тези идеи да спечеля изборите, да стана кмет на София. Заедно с всички, които ме подкрепиха, и леви, и десни, и граждански организации, да направим промяната. Да сменим модела на управление на столицата“, каза Манолова, цитирана от "Фокус". По думите й всички обединени около нейната кандидатура искат промяна.

По време на срещата лидерът на БСП-София Калоян Паргов благодари на Манолова за това, че е приела подкрепата на лявоцентристки сили. Той заяви, че си поставят за цел да превърнат София в една модерна европейска столица, в един чист, зелен, умен, безопасен и свързан град с открито, прозрачно и почтено управление.

Председателят на „Движение 21“ Татяна Дончева вижда възможност в кандидатурата на Манолова за отстраняване на корупцията в общината. Според нея подкрепата на няколко политически сили, които имат представители в общински съвет, ще доведат до добри решения в управление на столицата.

Мая Манолова ще обсъди с партии от левия спектър политики за управление на столицата

Председателят на АБВ-София Емил Кало заяви, че подкрепата им към Манолова не е спонтанна, а резултат на срещи, разговори и обмисляне на нейната платформа.

Председателят на партия „ Български социалдемократи“ Марияна Николова заяви, че София заслужава кмет, който да работи с ума, таланта на всички софиянци, независимо от тяхното политическо пристрастие, образование, религия и социално положение и вижда такъв в лицето на Мая Манолова.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама