Тежък трафик и серия катастрофи в мокрото време

17:31, 19 сеп 19 25 1730 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първият студен ден след летните жеги беше съпроводен от тежък трафик и серия от катастрофи. В столичния квартал „Драгалевци” автобус удари пет паркирани автомобила на кръгово кръстовище. Пострадали хора няма. Щети има по броните и прозорците на колите. На водача на автобус №93 е съставен акт за шофиране с несъобразена скорост.

Автобус на градския транспорт удари пет автомобила в София

Във Враца камион на сметосъбираща фирма се преобърна и запали. Водачът на тежкотоварния автомобил е ранен, но без опасност за живота. При друга катастрофа се ударят три автомобила. Виновен е възрастен шофьор, който не e спрял на знак стоп. Пострадали няма. И двете катастрофи бяха посетени от кмета на общината Калин Каменов, който дори се включи в разчистването на отломките от верижната, съобщиха от bTV.

От МВР и Пътна полиция предприемат редица мерки заради очаквания трафик през предстоящите почивни дни. Ще се следи за превишена скорост, неправоспособни водачи и шофьори, употребили алкохол и наркотични вещества.

Петя Аврамова: Тази есен трябва да имаме избран изпълнител за Кресненското дефиле

Ще се проверяват и пътнически автобуси за документи и поставени предпазни колани. Най-затруднен трафик се очаква на автомагистрала „Хемус” при тунел „Витиня”, който е в ремонт.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама