Стилна приказна сватба в България – мисията е възможна

13:25, 21 сеп 19 / Любопитно 25 1158 Topnovini
1

Няма момиче, което да не си се представя с красива бяла рокля, вървящо на фона на сватбения марш в най-важния момент от живота си. Истината обаче е, че организирането на перфектната сватба като от филмовите продукции е истинско предизвикателство за всяка бъдеща булка.

И тъй като до този момент не сме участвали пряко в организацията на този така важен ден, решихме да се допитаме до специалисти в тази област. Свързахме се с нашите приятели от „Феста Хотели“ и те разбира се се отзоваха веднага. Ето и няколко интересни и важни детайлa, на които трябва да обърнете специално внимание в хода на организацията на сватбения ден:

Изберете датата внимателно

Преди всичко, най-важното, което трябва да знаете за организирането на сватбения ден, е че за да имате перфектно организирана сватба, трябва да я планирате поне година по-рано. Нашите приятели от „Феста София“ ни споделиха също, че сватбеният сезон през 2020 год. се очаква да започне след Великден, т.е след 25 април. Най-популярните и търсени дати пък ще бъдат 2 май 2020 г., 20 юни 2020 г. и 20 септември 2020 г. , поради съвпадението на числа.

Изберете място, носещо уют и празнична атмосфера

При избора на банкетна зала или ресторант, не се водете само от цената на куверта и популярността, а вземете предвид и възможностите за подредба в салона, локацията, наличието на паркинг. Опитните специалисти във „Феста София“ могат да предложат различни, интересни и оригинални варианти за подреждане, които да бъдат в синхрон с украсата и аранжировката на цялото събитие.

Не правете декорацията и аранжировката сами

Разбира се, че ще имате възможността да разкажете за вашите представи, но е най-добре да се доверите на специалист. Повярвайте, че те наистина знаят как да съчетаят всеки детайл, за да има той завършен вид и за да се получи една успешна симбиоза.

Прочетете още съвети тук!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани