Ненадминатият фехтовач от "Игра на тронове" учи фенове в София

13:18, 21 сеп 19 / Любопитно 25 1747 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Учителят по фехтовка на Аря от „Игра на тронове” - актьорът Милтос Йеролему, беше в София за фестивала „Анивенчър Комик кон”. На българските фенове на сериала той показа специалната техника по фехтовка. 

Финалните думи на ненадминатият фехтовач от "Игра на тронове", обиколили света, стигнаха и до столицата. Сирио Форел, първият меч на Браавос, обучил Аря Старк беше в София. 

HBO прави още един сериал предистория на "Игра на тронове"

В интервю за bTV той разказва, че корените му са в семейство на кипърски гърци. Уменията му актьорско майсторство се проявяват още в първите училищни години. Казва, че това е единственият му, но най-ценен талант.

Често съжалявам, че избрах да стана актьор. Всъщност постоянно съжалявам. Въпреки това мога да кажа с чиста съвест, че не съм намирал нищо друго, което така да ме изпълва и мотивира", коментира актьорът. Има период, в който се е отказал от професията, и е продавал компютри, но не за дълго.

Негов приятел му предлага роля в куклено шоу, с което обикалят почти целия свят. След сериала „Игра на тронове” казва, че животът му се е променил. И неслучайно оттогава той води майсторски клас по фехтовка за фенове по целия свят.

От последния снимачен ден на сериала си спомня сцена с битка с кралските пазители. „Много се бях вживял и ги нараних доста. След това тръгнах да им се извинявам, но директорът от продукцията по боеве каза да спра да се извинявам, защото те работят това - да бъдат наранявани”, спомня си Йеролему.

Той издаде и една тайна от бекстейджа за българските фенове на „Игра на тронове”: „Ще кажа само, че Питър Динклидж е наистина толкова забавен, колкото на екранните му появи”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама