Мая Манолова: Не се боря за власт, а искам гражданите да бъдат овластени

19:23, 21 сеп 19 / Политика 25 2821 Topnovini
1

С темповете, с които е започнал екипът на г-жа Фандъкова, е обявил обществени поръчки за 700 милиона лева. Истинската тема е за начина, по който ГЕРБ харчи по този непрозрачен начин публичните пари. С процедурите, които се започват сега, следващият кмет ще бъде с вързани ръце. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова по Канал 3.

Тя смята, че обявените обществени поръчки са насочени към определени фирми-изпълнители.

"Парите на гражданите се харчат непрозрачни и непрозрачно. Правят се ремонти на ремонтите. Освен това Столична община е обрасла от приятелски кръг. Моделът на управление е порочен. Обявяват се обществени поръчки, за които кандидатства по един кандидат, който е бил глобяван за несвършена работа", подчерта кандидатът за кмет на София.

Манолова слага в плик името на фирма, която ще спечели обществена поръчка

Манолова коментира и твърденията, че без подкрепата на БСП няма да спечели изборите. "Благодарна съм за всяка подкрепа, но разчитам на гражданите“.

„Не се боря срещу ГЕРБ, а срещу начина, по който се управлява София“, подчерта бившият омбудсман на републиката.

„Не се боря за власт, а искам гражданите да бъдат овластени. Нямам намерение да правя проект. Начинът, по който се управлява София ще даде първия тласък. Промяната ще тръгне от София“, каза още Мая Манолова.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.