Карлос Контрера: Не е задължително балотажът в София да е между Манолова и Фандъкова

08:25, 23 сеп 19 25 1890 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Това, че Джамбазки стана евродепутат, не му отнема правото да се бори за кметския стол. Не е задължително балотажът в София да е между Манолова и Фандъкова'', това заяви в ефира на Нова телевизия общинският съветник в СОС, ВМРО Карлос Контрера.

Доц. Милен Михов: Кандидатурата на Манолова е толкова гражданска, колкото сняг вали през юни

''Кандидатурата на Джамбазки е много силна. Нашата партия иска сериозна промяна в общинската политика през следващите 4 години. Чух много малко и от двете дами. Няма конкретика в предложенията им”, каза още той.

Той допълни, че ВМРО ще представи програмата си на 28 септември.

Джамбазки: Милея за града си. Вярвам, че ще бъда полезен като кмет

На въпроса има ли напрежение между тяхната партия и останалите кандидати Контрера заяви: „Няма да има черна кампания. За 4 години в Общинския съвет съм работил абсолютно коректно и с групата на ГЕРБ, и с г-жа Фандъкова”.

Той коментира и случаят с Полфрийман, който излезе предсрочно от затвора.

„Това, което направи съда, а именно предсрочно освобождаване на затворник, е цинично. Не може на базата на едно писмо от неправителствена организация и на становища от свещеник и пастор, да пуснеш човек, който не се е поправил. Полфрийман очевидно не изпитва особена вина. Мястото му не е навън. Няма справедливост”, категоричен е Контрера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама